31.12.2018

Ennustus vuodelle 2019 ja arvonta





Uudenvuodenennustus kuuluu jo perinteisiin Päikkäreillä. Tänä vuonna lähetän sinulle ennustuksen kortilla. Valitsin korttikätköistä hassuja, käyttämättömäksi jääneitä aarteita ja toisaalta myös lasten saamia ihania onnittelukortteja. Valitse numero väliltä 1-27 ja kurkkaa TÄNNE nähdäksesi, mikä kortti ennustaa tulevan vuotesi maisemat. Tulkinnan saat tehdä itse, tai antaa muille mietittäväksi.

Tämän vuoden ennustuspostauksen yhteydessä päätin järjestää lisäjännitykseksi arvonnan. Palkintona Marimekon "silmälasipussukka". Eli öh, penaalin. Ostin sen itselleni, mutta huolellisesta valikoinnista huolimatta tulin kotona tulokseen, että haluankin eri värisen. Mietin pussukalle uutta kotia, ja vaihtoehtoja tuli liikaakin mieleen. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Tiedän teistä lukijoista monta, joille tuo passaisi väreistään oikeinkin hyvin! Eli ei muuta, kuin arvontajännitystä Päikkäreihinkin pitkästä aikaa.

Osallistut arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteen, ellet  sitten tiedä, että tarvittaessa saan sut kiinni vaikka puhelimitse tai kotiovelta. Sekä tämän, että linkin takaa aukeavan ennustussivun alle jätetyt kommentit huomioidaan. Arvonta päättyy 13.1.




Menneiden vuosien arvontoja pääset kurkkimaan täältä:

Vuodelle 2018
Vuodelle 2017
Vuodelle 2016
Vuodelle 2015
Vuodelle 2014
Vuodelle 2013


18 kommenttia:

  1. Kortti nro 7 oli kyllä aika huikea. Olispa kiva, jos myös toteutuisi. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla nykyään kommentointi aina jää, vaikka kaikki postaukset luen. Mutta tulinpahan toivottamaan ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! Tuokoon vuosi 2019 mukanaan kaikkea hyvää ja jos tulee kolhuja, niin pieniä ja pehmeitä!

    ps. En osallistu arvontaan, koska yritän vähentää tavaraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ja hyvää uutta vuotta teillekin! <3 Ja tuossa ois kyllä uudenvuodenlupausta itsellekin: tavaran, varsinkin vähälle käytölle jäävien vaatteiden määrää pitäisi pienentää PALJON!

      Poista
  3. Kortti numero 22. Hämmentävä, tai sitten vaan vaatii aktiivisempaa ajattelua!!
    En itse enää ole menossa naimisiin, tai en ainakaan toivottavasti vuonna -19...joku läheiseni saisi kyllä mennä naimisiin, mutta ehkei tänävuonna kuitenkaan. Mitään liitonvahvistustakaan ei ole tälle meidän melko tuoreelle liitolle suunniteltu...
    Ehkä se kertoo, että tykkään syödä hyviä kakkuja tai juhlin paljon tänävuonna? Se sopisi.
    Tai sitten alan käyttää vihkipukuani ihan vaan omaksi huviksi. :D

    Hmmmm... Mielenkiintoista! :D

    -akka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No mutta söpö kortti ainakin! Sut tuntien voisin vetää aasinsiltoja vaikka harrastukseesi liittyen, kun jonkinlaiselta roolileikiltä kuvakin näyttää! Tai sitten jotakin johonkin uuteen asiaan sitoutumista? Juhlat tai vihkipuvun käyttö kuulostavat hauskoilta vaihtoehdoilta myös. :)

      Poista
  4. 16. Toivon niin että vuosi todella näyttäisi tältä, että vielä kuoriutumattomana munana odotan uuden ovella ja astun kohti valoa. Oikein mitään muuta en toivokkaan 🤔
    Miten nämä aina osuu 😳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin viime vuotisen ennustuksen ja näköjään silloinkin olen kaivannut jptain uutta. Jaa-a, mahtaako tämä olla elämäntapa vai vuoden kulun sykli 🤔

      Poista
    2. Ooh, hieno tulkinta! Mutta niinhän se on, vuoden alku on varsin hyvä hetki pohtia kaikenlaista uutta. Toivotaan tälle vuodelle ihania valoon astumisia. :) Tuo kortti on musta niin ihana, meidän (varmaan sunkin?) entisen kuvisopen maalaama.

      Poista
  5. 4! Voi apua! Toivottavasti tuommoiset aallokot jäisivät vain tähän päivään!

    Sinulle toivon oikein siunattua ja leppoisaa alkanutta vuotta❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, se onkin aika hurja kuva, varsinkin, jos ei oo mitään hinkua meriseikkailuihin. Tosin porukka näyttää olevan turvallisesti veneessä.

      Ihanaa tätä vuotta sinulle ja teidän perheellenne myös! ❤❤

      Poista
  6. 21. Ja mulle saa tehdä ennustuksen itse en tuosta taida osata... 😅 vai sitäkö sitten vaan keinutaan ja nauretaan vähän sivussa koko vuosi? 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keinuminen ja nauraminen kuulostaa just hyvältä! Kuvan perusteella juurikin leppoisaa, lempeää ja leikkisää tulossa. Kelpaisi kyllä itsellekin! :D

      Poista
  7. Mun oma oli toisiaan numero 5,harakka kimaltava kruunu päässään.

    Tämähän tietenkin liittyy kirppariharrastukseen. Haalin itsellemi kaikkien muiden hylkäämiä aarteita ja haaveilen todellisten helmien löytymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siihen tämä varmasti liittyy, kenties jopa uuteen bisnesideaasi. Antaako jopa nimen sun uudelle roolille: kirppisharakka? Kirpparikuningatar? Hel(m)i-Harakka ;D

      Poista
  8. Nro 5 mitä mahtaa tarkoittaa...
    Kirppiksillä kiertelystä tykkään minäkin ja kaikenlaista tavaraa tulee haalittua.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä siihen teemaan erittäin hyvin! :D Nuo sanat tuossa linnun alla on suloisia myös: Täplätupsukas, sinihuppu, suruhaiskiainen, noitanirkko, jäytiäinen, seeprahyppijä ja muutama, joista en saa tolkkua. :D Kiehtova, mielikuvituksellinen ja ehkä vähän sadunomainen vuosi joka tapauksessa tulossa. ;)

      Poista
  9. 24 oli valintani.
    Ainakin tykkään matkustelusta - kaukomaillekin. Vaikka se onkin viime aikoina pienten lasten kanssa jäänyt kovin vähälle. Ehkä tuosta voisi miettiä, että jotain uusia kokemuksia tulossa? Tulevaisuus tietyiltä osilta nyt vähän avoin.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana kortti! ❤ Jotain matkaa tosiaan tulossa, tai uutta suuntaa tai retkeä. Hyvillä ja odottavilla mielin nalle ainakin kopassa istuu, joten suuntaa samoilla mielin kohti vuotta 2019 sinäkin! :)

      Poista