9.9.2019

Lyhyt neuletakki











Olen mielestäni tarvinnut neuletakkia, joka ei kauheasti pörröttäisi vapaana liehuvaa curly girl-pehkoani, joka tosin on voinut viimekuukausina huonommin, kuin mitä taannoin hehkutin. Takkua tulee ja kihara on laiskaa.

Kaapista löytyi mummin (?) vanha ruskea puuvillalanka. Tein arvioita menekistä, ja laskeskelin, että lyhyen neuleen siitä voisi saada. Hihatkin tein naftiksi säästäväisyyssyistä. No, lopulta lankaa jäi vielä puolet yli, eli pitkänkin tästä olisin saanut taskuineen kaikkineen, mutta jotenkin olin ehtinyt innostua tällaisesta niukasta mallista.

Tein takkiin napinlävet, mutta täytyy katsoa, kursinko ne kiinni, sillä eihän tämä nyt napitettuna tulisi toimimaan. Tosin en tiedä, haittaako lävet menoa mitenkään ja olisivatko pienet napit söpö koriste.

Ennen käyttöönottoa olisi tietenkin voinut pingottaa työn ja oikoa esim. hihansuiden resorit. No, meni jo pitoon, joten ihan sama.

Ohje on taas kerran kokonaan omasta päästä ja työn edetessä kehitelty. Ongelmien kohdalla on välillä purettu ja välillä säädetty ja jatkettu matkaa kummemmin mokia murehtimatta.



Siinä kaikki tällä kertaa!
Kippis ja kiitos kirkon väelle!
(Kiitos Keskisiskolle tästä ihanasta sanonnasta.)



2 kommenttia: