20.1.2019

Kukkakuosissa päästä varpaisiin






Lukuvuosi koostuu etapeista: Alkuhässäkkä, syysloma, jouluhässäkkä, joululoma, arvioinnit, hiihtoloma, pääsiäinen, keväthässäkkä, kesäloma. Pääsin perjantaina arviointietapin yli, ja nyt posotellaan rennosti kohti hiihtolomaa. Toki tahti kiristyy ja uusia deadlineja tulee koko ajan. Mutta riemuitsen vielä tämän ja huomisen päivän saavutetusta merkkipaalusta. Ja uudesta mekosta riemuitsen myös. Pukeuduin siihen lauantai-illan ratoksi, ja pukkasin pilkkusukkani oikein korkkareihin. Oli siinä mukavampi tunkea pyykkiä koneeseen, kun oli kukkea fiilis. Tykkään olla pitkä ja lauta. Se oli tämän päivän yllättävä, maininnan arvoinen huomio. Sikälikin, että viime päivinä olen julistanut olevani vain ja pelkästään ope. Niin hei, tänään olin sen lisäksi myös tyytyväinen, pitkä lauta, joka muist(utt)i mummiaan ottaessaan illan kruunuksi lasillisen sherryä.

Onneksi elämä on niin monenlaista, ja onneksi tänään tällaista.



2 kommenttia:

  1. Onnittelut arviointien saamisesta kokoon! Mullakin oli tänään se päivä 😀 Todella fantastinen mekko 😉 Ja kiitos palkinnosta, se kotiutui tänään ja odottaa nyt työlaukussa huomista 😀🙂.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mahtavaa, onnea sinullekin urakan suorittamimsen johdosta! Palkinto tuli siis sikälikin hyvään kohtaan! ;) Minäkin sain hankittua itselleni nyt uuden penaalin, ja nyt sointuu paremmin kalenterin ja olotilan väreihin. :D

      Poista