15.2.2019

Kalenteriin merkattu flunssa



Vitsailin koko viikon, että torstai-iltana tulen kipeäksi. Siihen asti oli tiukkoja velvollisuuksia ja kivoja juttuja suoritettavaksi, mutta flunssa on kutitellut nielussa jo maanantaista asti. No, torstaina saatiin yrjöpotilas, jota jäin perjantaina kodittamaan. Heräsinkin itse korvat kipeinä, nuhaisena ja kuumeen kynnyksellä, ja eilisen sairastaja touhuaa reippaana pitkin taloa Paula-vauvansa kanssa. Nyt katsovat Pipsa-possua ja minä Napakymppiä ja juon pannullisen kahvia.

Oikein hyggeäkin, kunhan vain Miuku ja Paula pysyisivät hyvällä tuulella. Ihailen sohvan nurkasta uusia, valkoisia seiniä ja ajatusta siitä, mitä kaikkea värikästä voin tänne jatkossa tuodakaan. Tintit loikkivat ikkunan toisella puolella kuusen kätköissä, turvassa tuulenpuuskilta. Räystäiltä nokkuu vettä. En malta odottaa, millaisia lintunaapureita meille tänä keväänä muuttaa.

Tykkään näistä raiteista, joilla ajatukset tänään kulkevat: kiitollisuus, herkkyys ja uuvahtava lempeys.










2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulta 😀 Tällä hiihtoloma alkoi eilen ja kun olin saanut talon siivottua ja lapset nukkumaan, tajusin, että olen ihan nuhainen. Yö menikin tukkoisissa merkeissä. Onneksi lomaa on vielä monta päivää edessä, kunhan muita ei sairastuisi! Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti saatte lomailla terveinäkin, eikä tosiaan tulisi enempää potilaita! Parempaa vointia sinne ja hyvää lomaa kuitenkin! Meillä vasta viikon päästä..

      Poista